LOCOBASE ECZEMA CREAM TUUBI 30 G

Locobase Eczema Cream on tehokkaasti imeytyvä voide lievän tai keskivaikean atooppisen ihottuman oireiden, kuten kutinan ja punoituksen, hoitoon. Voide sopii päivittäiseen käyttöön aikuisille, lapsille ja vauvoille. Vähentää kutinaa ja punoitusta ja kosteuttaa ihoa. Kliinisesti todistettu teho. Hajusteeton. Ei sisällä kortisonia. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
CE-merkitty lääkinnällinen laite. Lue pakkauksen käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä.
Pakkauskoko:
30 G
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tuotetta varastossa
10,30 €
343,33 € / 0.0300
Käytä Locobase Eczema Cream -voidetta aina pakkauksen käyttöohjeen mukaisesti.
Aikuiset, lapset ja vauvat: Levitä ihottuma-alueelle kahdesti päivässä, mieluiten aamulla ja illalla suihkun jälkeen, kun iho on puhdas ja kuiva.
Vanhempi/hoitaja voi levittää voiteen vauvoille ja lapsille.
Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä Locobase Eczema Cream -voidetta viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.

null

Tärkeimmät ainesosat: 50% 2QR-complex*, 10% Ethylhexyl Stearate, 5% Glycerin.
Koostumus: 2QR-complex*, Aqua, Ethylhexyl Stearate, Glycerin,Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Microcristallina, Isopropyl Myristate, Cetearyl Ethylhexanoate, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate.
*Eristetty Aloe Barbadensis kasvin lehtiuutteesta.
Vain ulkoiseen käyttöön. Lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Säilytetään huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville. Älä käytä viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.
Kysy neuvoa lääkäriltä tai muulta terveydenhuollon ammattilaiselta, jos oireesi pahenevat tai eivät parane Locobase Eczema Cream -voiteen 15 hoitopäivän jälkeen.
Lopeta Locobase Eczema Cream -voiteen käyttö, jos se aiheuttaa allergisen reaktion tai ärsytystä. Kysy neuvoa lääkäriltä tai muulta terveydenhuollon ammattilaiselta, jos ärsytys ei häviä.
Jos sinulla on herkkä iho, kokeile pientä määrää Locobase Eczema Cream -voidetta kyynärtaipeessa, jotta voit testata mahdollista ärsytystä ennen käytön aloittamista.
Vältä kosketusta silmiin. Jos Locobase Eczema Cream -voidetta menee silmiin, pese se pois runsaalla puhtaalla vedellä.
Jos imetät ja käytät Locobase Eczema Cream -voidetta rinnoilla, pese rintasi puhtaalla vedellä ennen vauvan imettämistä.

Vasta-aiheet: Älä käytä Locobase Eczema Cream -voidetta, jos olet allerginen (yliherkkä) jollekin sen ainesosista.
Locobase Eczema Cream -voiteen käytölle raskauden ja imetyksen aikana ei ole tunnettuja vasta-aiheita.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

30 g