Ale

DEVISOL FRUITY 20 MIKROG IMESKELYTABLETTI 200 kpl

DeviSol Fruity on ihanan hedelmäinen, persikan ja vadelman makuinen D3-vitamiinitabletti. Helposti suussa hajoava purutabletti hajoaa helposti suussa ja se on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Sisältää vain luonnollista persikka-ja vadelma-aromia. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. 
Pakkauskoko:
200 kpl
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 16,15 € Normaalihinta 19,00 €
230,71 € / 0.0700
D-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen.
D-vitamiinia suositellaan nykyisin koko väestölle lokakuusta maaliskuun loppuun, ja erityisen tärkeää se on alle 15-vuotiaille lapsille sekä odottaville ja imettäville äideille. Alle 18-vuotiaiden lasten tulisi saada D-vitamiinilisää ympäri vuoden.
1 tabletti päivässä. Suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää 20 mikrog* D3-vitamiinia. *400 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Makeutusaine (ksylitoli, sorbitoli), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojenmagnesiumsuolat, piidioksi), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), kolekalsiferoli (D3)-valmiste, aromit (persikka, vadelma).

 

 
20.00mikrog D-VITAMIINI: KOLEKALSIFEROLI
Ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)