Membrasin dermal atopic skin repair 100 ml

Kliinisesti tutkittu Membrasin® Atopic Skin Repair -voide lievittää atooppista ihottumaa, kutinaa ja punoitusta. Vahvistaa ja korjaa ihon suojakerrosta sekä pehmentää ja kosteuttaa kuivaa ihoa.
Pakkauskoko:
100 ml
Markkinoija:
Midsona Finland Oy
Tuotetta varastossa
29,00 €
290,00 € / 0.1000
Kliinisesti tutkittu Membrasin® Atopic Skin Repair -voide lievittää atooppista ihottumaa, kutinaa ja punoitusta. Vahvistaa ja korjaa ihon suojakerrosta sekä pehmentää ja kosteuttaa kuivaa ihoa.
Sisältää BC634® mustaherukansiemenöljyä, jossa on runsaasti iholle tärkeitä omega-3, -6 ja -9-rasvahappoja. Atopic Skin Repair -voide sopii koko perheelle.
• Kliinisesti osoitettu teho
• Luonnolliset aktiiviset ainesosat (mustaherukansiemenöljy, hyaluronihappo, kookosöljy, karitevoi, manteliöljy, maitohappo)
• Sopii myös lapsille 4 vuodesta ylöspäin
• Kehitetty ja valmistettu Suomessa
Parhaan tuloksen saat 3-vaiheisella Membrasin® Dermal -ratkaisulla: Dermal Skin Hydration -kapselit antavat sisäisesti pitkäkestoista kosteutusta ja suojaa. Atopic Skin Repair -voide lievittää tutkitusti atooppisen ihon oireita. Probiotic Skincare Oil -ihoöljy on täsmätuote kuivien ihoalueiden tehohoitoon.
Membrasin® Atopic Skin Repair -voide on CE-merkitty lääkinnällinen laite (CE 0537).
Atooppisen ja kuivan ihon hoitoon. Kuivalle ja/tai kutiavalle iholle aamuin illoin tai tarpeen mukaan useammin. Voide sopii käytettäväksi koko keholle tai vain erityisen kuiville tai ärtyneille alueille. Ei limakalvoille, vältä silmänympärysihoa. Ei vakavasti vaurioituneelle iholle, kuten haavaan tai vertavuotavaan ihottumaan.
Lapsille: neljästä ikävuodesta alkaen.

Älä käytä voidetta, jos tiedät olevasi allerginen/yliherkkä jollekin se ainesosista.
Jos saat voiteesta allergia- tai yliherkkyysoireita, tuotteen käyttö tulee lopettaa.
Tarvittaessa ota yhteys apteekkihenkilökuntaan tai terveydenhuollon ammattilaiseen.

null

Glyseriini (3%), Ribes nigrum (mustaherukan) Siemenöljy (1%), Sodium Hyaluronate (0.1%), Aqua, Caprylic/Capric Triglycerides, Hydrogenated Coconut Oil, Cetearyl alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Pentylene glycol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Butylene Glycol, Tocopherol Acetate, Lactic Acid, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid (Dihydroavenanthramide D), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)