Membrasin probiotic skincare oil 3 kpl

Membrasin® Probiotic Skincare Oil -öljy on ainutlaatuinen ja innovatiivinen ihoöljy, joka vahvistaa ihon tervettä mikrobiomia. Sisältää eläviä maitohappobakteereita.
Pakkauskoko:
3 kpl
Markkinoija:
Midsona Finland Oy
Tuotetta varastossa
29,00 €
Membrasin® Probiotic Skincare Oil -öljy on ainutlaatuinen ja innovatiivinen ihoöljy, joka sisältää aktiivisia, eläviä probiootteja. Se elvyttää, kosteuttaa ja pehmentää erittäin kuivaa ihoa. Öljy sisältää eläviä Lactobacillus rhamnosus -bakteerikantoja sekä kotimaisia tyrnin- ja mustaherukansiemenöljyjä.
Tyrnin- ja mustaherukansiemenöljy sisältävät runsaasti ihon hyvinvoinnille välttämättömiä omega-3, -6 ja -9-rasvahappoja. Aktiivisten elävien bakteereiden ja luonnollisten marjaöljyjen yhdistelmä vahvistaa ja hellii tehokkaasti herkkää ja kuivaa ihoa.
Sisältää eläviä Lactobacillus rhamnosus -bakteerikantoja sekä kotimaisia tyrnin- ja mustaherukansiemenöljyjä
Täsmätuote kuivien ihoalueiden tehohoitoon
Kehitetty Suomessa

Parhaan tuloksen saat 3-vaiheisella Membrasin® Dermal -ratkaisulla: Dermal Skin Hydration -kapselit antavat sisäisesti pitkäkestoista kosteutusta ja suojaa. Atopic Skin Repair -voide lievittää tutkitusti atooppisen ihon oireita. Probiotic Skincare Oil -ihoöljy on täsmätuote kuivien ihoalueiden tehohoitoon.
Levitä erityisen kuiville ihoalueille kerran päivässä.
Voi aiheuttaa tilapäistä ärsytystä erittäin kuivalla iholla. Jos ärsytys jatkuu, lopeta tuotteen käyttö.

null

Dicaprylyl carbonate, Ribes nigrum seed oil, Hippophae rhamnoides seed oil, Lactobacillus, Helianthus annuus seed oil, Rosmarinus officinalis leaf extract, Lecithin, Tokoferoli, Ascorbyl palmitate, Citric Acid.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)