Nizoexpert Daily Care Shampoo 200 ml

Shampoo kutiavalle ja hilseilevälle hiuspohjalle
Hellävarainen mutta tehokas hoito päivittäiseen käyttöön kutisevalle ja hilseilevälle hiuspohjalle.
Nizoexpert Daily Care Shampoo palauttaa päänahkasi tasapainon ja hiustesi terveen ja luonnollisen kunnon. Asiantuntijoiden kehittämä, ja suunniteltu auttamaan hilseen yleisimpiin oireisiin, kuten kutinaan ja hilseilyyn. Shampoo lievittää, rauhoittaa ja virkistää päänahkaa, ja hiukset tuntuvat sileiltä ja pehmeiltä.
Vaikuttaa ensimmäisestä pesusta alkaen
Estää kutinan & hilseen uusiutumisen
Hellävarainen mutta tehokas päänahalle ja hiuksille
Erityisesti päänahalle kehitetty teknologia

Uuden ainutlaatuisen erikoisteknologian ansiosta se helpottaa tehokkaasti kutinaa ja hilseilyä ensimmäisestä pesusta lähtien.
Dermatologisesti testattu
Sopii herkälle hiuspohjalle
Hellävarainen, kaikille hiustyypeille
Miellyttävä tuoksu

Shampoo sisältää Crinipan PMC green -teknologiaa, joka hyödyntää kasvipohjaista ainesosaa. Se auttaa ylläpitämään päänaha
Pakkauskoko:
200 ml
Markkinoija:
STADA Nordic
Tuotetta varastossa
14,70 €
73,50 € / 0.2000
Nizoexpert® Daily Care Shampoo sopii päivittäiseen käyttöön hilseilevän ja kutiavan hiuspohjan hoitoon.
Käyttöohje: Levitä runsas määrä kosteisiin hiuksiin, hiero päänahkaan ja hiuksiin ja huuhtele. Vain ulkoiseen käyttöön. Käytä hiuksiin ja päänahkaan.
Asiantuntijavinkki: Kosmetiikkatuote Nizoexpert Daily Care Shampoota voidaan käyttää lääkkeellisten hilsehoitojen välipesuun tai niiden jälkeen. Tehokkaan, mutta hellävaraisen hoitavan shampoon käyttäminen päivittäin hoitojen välillä ja niiden jälkeen voi olla hyödyllistä.
Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, Dimethicone PG-Diethylmonium Chloride and Cetrimonium Chloride, Propanediol, Di-PPG-2 Myreth-10 Adipate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Propanediol Caprylate, Sodium Chloride, Salicylic Acid, Citric Acid, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Vältä tuotteen joutumista silmiin. Älä käytä valmistetta, jos olet yliherkkä jollekin sen ainesosalle. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

200 ml