Verkkoapteekin toimitustavat:

Tilatessasi tuotteita verkkoapteekistamme, sinun on mahdollista valita seuraavista toimitustavoista: 

Huom! Tilauksen sisältäessä lääkkeitä, valitse toimitustavaksi DB Schenker. Schenker tarjoaa lääketoimituksille sopivan kuljetuslämpötilan

1. Schenkerin noutopistepaketti: Tilaus toimitetaan valitsemaasi Schenkerin noutopisteeseen. Noutopisteinä toimivat mm. K-Marketit ja R-kioskit. Paketin saapumisesta ilmoitataan tekstiviestillä. Lähetys on noudettavissa 14 päivän ajan. Henkilöllisyys on todistettava pakettia noudettaessa.

2. Postipaketti: Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin toimipaikkaan. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä. Lähetys on noudettavissa seitsemän päivän ajan. Henkilöllisyys on todistettava pakettia noudettaessa.

3. Postin pakettiautomaatti: Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä. Lähetys on noudettavissa seitsemän päivän ajan.

4. Nouto Medi-apteekin kassalta: Noutotilaus voi olla ennakkoon maksettu verkossa, tai maksutavaksi voi valita maksu myymälässä.

5. Nouto Medi-apteekin pakettiautomaatista: Tilaus maksetaan verkossa. Saat tekstiviestillä koodin, kun tilauksesi on noudettavissa lokerosta. Lähetys on noudettavissa seitsemän päivän ajan. Huom! Noutoaika kylmälokeron tilauksilla on kolme päivää.

6. Kotiinkuljetus: arkipäivisin erikseen sovittuna aikana postinumeroalueilla 68600, 68620, 68630 ja 68660.