Auvoin hoitava A-vitamiini nenäsuihke 20 ml

Auvoin är en inhemsk, vårdande nässpray med trippeleffekt. Sprayen är avsedd för att återfukta och vårda torra nässlemhinnor, samt för att främja förnyelsen av näsans epitel. Auvoin innehåller vitamin A, sesamolja och aloe vera, och produkten är fri från konserveringsmedel. Sprayen är dryg att använda, och varje flaska ger upp till 400 sprayningar. Lämpar sig för användning enligt behov alltid då näsan är torr. Sprayen är avsedd för vuxna och barn över 2 år. Kan även användas i samband med graviditet och amning. CE-märkt medicinteknisk produkt.

Användningsändamål:
Auvoin nässpray återfuktar och vårdar torra nässlemhinnor samt främjar förnyelsen av näsans epitel. Nässprayen innehåller sesamolja, som bildar en oljehinna på nässlemhinnan. Denna hinna hindrar vatten från att avdunsta och underlättar symtomen orsakade av en torr näsa. Vitamin A främjar å sin sida förnyelsen av nässlemhinnans ytceller. Sprayen innehåller även aloe vera. Lämpar sig för vuxna och barn över 2 år; även i samba
Paketstorlek:
20 ml
Marknadsförare:
Oy Verman Ab
Produkten i lager
13,10 €
655,00 € / 0.0200
Auvoin nässpray återfuktar och vårdar torra nässlemhinnor samt främjar förnyelsen av näsans epitel. Nässprayen innehåller sesamolja, som bildar en oljehinna på nässlemhinnan. Denna hinna hindrar vatten från att avdunsta och underlättar symtomen orsakade av en torr näsa. Vitamin A främjar å sin sida förnyelsen av nässlemhinnans ytceller. Sprayen innehåller även aloe vera. Lämpar sig för vuxna och barn över 2 år; även i samband med graviditet och amning.
1-3 sprayningar vid behov i vardera näsborren 3 gånger om dagen.
Sesamolja (95 %), A-vitamin, Aloe vera -extrakt. Utan konserveringsmedel.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Använd inte produkten om du är allergisk mot sesamolja eller något av de övriga innehållsämnena i produkten. Om produkten orsakar allergier, sluta använd produkten och kontakta läkare.
Produkten bör inte användas efter det utgångsdatum som finns angivet på förpackningen.
Förvaras utom syn- och räckhåll för barn.
Undvik att produkten kommer i kontakt med ögonen.
Använd inte produkten om flaskan eller spraydelen är söndrig.
Försök inte förstora spraypumpens hål.
Auvoin hoitava nenäsuihke sopii raskaana oleville ja imettäville.
Rumstemperatur (+15C - +25C)

20 ml (n. 400 suihkausta)