Puhdas+ Beauty Kollageeni & Tyrnimarja 350 g

Puhdas+ Collagen & Havtorn tar hand om din skönhet! Produkten innehåller högkvalitativt hydrolyserat fiskkollagen och havtornspulver.

Paketstorlek:
350 g
Marknadsförare:
New Organics Oy
Produkten på kommande i lager. Ta kontakt med apoteket för mera information om tillgängligheten
45,00 €
128,57 € / kg

Puhdas+ Beauty innehåller fiskkollagen, som är ett protein isolerat från fisk. Kollagen bygger och återfuktar huden och gör att den ser fastare, slätare och mer elastisk ut. Kollagen utgör 30 % av proteinet i människokroppen och finns särskilt i huden. Runt 25 års ålder börjar kroppen tappa sin förmåga att producera nytt kollagen. Brist på kollagen leder till flera tecken på hudens åldrande, såsom hudrynkor, linjer och slapp hud, samt couperosa och pigmentfläckar. Det inhemska havtornet som finns i Puhdas+ Beauty-produkten hjälper till att förnya, ge näring och återfukta huden och slemhinnorna. Puhdas+ har åtagit sig att producera 100 % rena och forskningsbaserade näringstillskott.

1-2 matskedar per dag. Pulvret blandas med ett glas vatten, juice, yoghurt, etc.

1 matsked innehåller: Fiskkollagen 5 g

Hydrolyserat fiskkollagen, havtornspulver och fruktsocker. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte salt, stärkelse, majs, soja.

Ett näringstillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dosen. Ej till räckhåll för barn.

Inga dolda fyllmedel Inga konserveringsmedel Inga ytbehandlingar Inga konstgjorda färgämnen eller sötningsmedel Inget magnesiumstearat Tillverkad i Finland. Puhdas+ produkter är inhemska och av hög kvalitet.